Special guest bij Karin Bloemen

Hallo lieve volgers,

Vandaag heb ik een fantastisch optreden mogen doen, ik mocht namelijk in de show van Karin Bloemen zingen!! Wat een geweldige ervaring was dit en wat een lieve vrouw is zij! Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van Cultureel Centrum de Pas in Heesch of ik het leuk zou vinden om in de show van Karin te zingen, Ja natuurlijk lijkt mij dat leuk! C.C. de Pas te Heesch had namelijk een video opgestuurd naar het management van Karin en een paar dagen later kreeg ik een berichtje dat Karin Bloemen mij gekozen had om samen met haar te zingen in haar show! Ik was natuurlijk intens blij en heb flink wat gerepeteerd. Het nummer wat ik heb gezongen is van Barbara Streisand – Woman in the moon een prachtig maar best wel een pittig nummer. Ik heb nogmaals genoten en ook samen met Karin Bloemen het slotnummer: I still standing mogen zingen! Een avond om niet meer te vergeten. Dank u wel lieve Karin!

2019-07-11T16:28:07+00:00 August 9th, 2018|

Leave A Comment