Mijn eigen theatershow!

Hallo lieve volgers,

Oke dit was echt even nieuw voor mij en ontzettend spannend maar o zo leuk! Als meisje van 14 kwam ik het fantastische theater binnen, namelijk Theater de Lievekamp te Oss. Ik deed mee aan Lievekamp zoekt talent een talentenshow voor allerlei verschillende talenten. Ik belande in de finale, won en ging met een fantastische prijs naar huis namelijk een optreden geven in de grote zaal van Theater de Lievekamp in programma met Angela Groothuizen. Het theater bleef na afloop contact met mij houden, zij geloofde en nu nog steeds geloven zij in mij. Ik mocht optreden in het theater café, ik deed mee aan nog meer talentenjachten en zij vroegen op een dag: Wil jij een eigen theatervoorstelling geven hier in ons theater? Wow, even slikken maar Jaaa!! Ik heb samen met mijn toetsenist Serge van der Kieft een avond vullende show mogen geven en niet 1 avond maar 2 avonden helemaal uitvekocht! Wat was dit een geweldige ervaring, wat heb ik veel geleerd en hoe gaaf is het dat mensen een kaartje kopen voor jou show, nou mensen het was geweldig!

2019-07-11T16:39:48+00:00 August 12th, 2018|

Leave A Comment